Sahne ve televizyon dünyasında boy gösteren ünlü erkeklerin büyük bir kısmı saçlarını boyatıyor.

Akşam'ın haberine göre; uzmanlar bunu iki nedene dayandırıyor: Güçlü erkek imajını kaybetmemek ve karşı cins tarafından beğenilme arzusu
Eskiden ağarmış saçlar bilgelik ve karizmayı temsil ederdi. Ama artık devir değişti. Pek çok insan gibi ünlü erkekler de saçlarını boyatıyor. Çoğu için bu rutin bir bakım uygulaması. Uzmanlara göre ise erkeklerin saçlarını boyatmasının iki nedeni var. Güçlü erkek imajını kaybetmemek, kaç yaşında olursa olsun karşı cins tarafından beğenilme arzusu.

OKAN İTİRAF ETTİ
Çoğu ünlü saçlarını boyattığını saklama gereği duyarken, bazıları ise bunu söylemekten çekinmiyor. Mesela Okan Bayülgen... Ünlü şovmen, genç yaşta saçlarının beyazladığını ve bu nedenle yıllardır boyattığını açıkladı. 44 yaşında olduğunu belirten Bayülgen, 'Biz oyuncuların görüntüsü her zaman önemli. Mesela benim 20'li yaşlarda saçlarım beyazladı. O yaştan beri saçlarımı boyatıyorum. Bembeyaz saçlarla dolaşmak istemiyorum' diye konuştu. Sanat dünyasında Okan Bayülgen'in yanı sıra saçlarını boyatan ünlüleri araştırdık. Liste Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser, Selami Şahin, Hakkı Bulut, Ferdi Tayfur, Ali Rıza Binboğa, Erol Evgin ve Erol Büyükburç diye uzayıp, gidiyor.

H2