G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz önemli bir fikstür avantajına sahip olduklarını söyledi, “Kalan 6 maçı da kazanırsak şampiyon olabiliriz” diye iddialı konuştu.

F.Bahçe derbisinde alınan 1 puanın yanı sıra saha kapama, seyircisiz oynama ve üç önemli oyuncusunun cezalarının ardından “lige havlu attı” denilen G.Saray, 28. haftanın sürpriz sonuçlarıyla yeniden ümitlendi. Şampiyonluk umutlarını yeniden yeşerten G.Saray'da, yönetimden, teknik heyete, futbolcusundan, taraftara kadar herkes kağıdı kalemi alıp, zirve hesapları yapmaya başladı. Eksik ve moralsiz çıktığı İstanbul Belediye karşısında zor da olsa 3 puana uzanan sarı-kırmızılılar, şimdiden gözünü bu hafta oynanacak Sivasspor-Trabzonspor ve Eskişehirspor-Beşiktaş maçlarına çevirdi.

KORKMAZ UMUT SAÇTI

Kalan 6 haftalık periyotta rakiplerine göre ciddi bir fikstür avantajı bulunan G.Saray'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, bu haftadan itibaren alacakları 18 puanın şampiyonluğa yeteceğine inanırken futbolcuları ile önceki gün oldukça umutlu konuştu. Korkmaz, “Önümüzdeki 4 maçın 3'ünü sahamızda oynayacağız. Deplasmandaki maçımız ise Beşiktaş ve Hacettepe ile. Servet ve Emre Güngör iyileşecek. Emre Aşık, Arda ve Sabri'nin cezaları bitecek. Fikstür avantajı bizden yana. Yeter ki sizler motivasyonunuzu yitirmeyin” dedi.


Emre Güngör yine yok

Uzun bir aradan sonra görev aldığı Belediyespor maçında tekrar sakatlığı nükseden Emre Güngör, bu hafta ligde Ankaraspor'la oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Adalesinde ağrıları artan genç futbolcunun tedavisine devam edildiği, sakatlığı süren Mehmet Topal'ın durumunun ise bugün belli olacağı ifade edildi.