Ünlü şarkıcı, 'Es-Es' dizisiyle şöhreti yakalayan 2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu ile aşk yaşıyor.

Özcan Deniz yeni yıla yeni aşkıyla giriyor. 'Yaprak Dökümü'nün 'Necla'sı Fahriye Evcen'le ilişkisini 3 ay önce noktalayan Deniz, kalbini yine bir dizi yıldızına kaptırdı. Şarkıcı, 'Es-Es' dizisinde oynayan 2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu'yla yaklaşık bir aydır aşk yaşıyor.

İddiaya göre, 'Samanyolu'nda rol alan Deniz, aşk haberlerinin dizinin önüne geçmesini engellemek için ilişkisini yakın çevresinden saklıyor. Fahriye Evcen'den ayrıldıktan sonra 'Kalbimi çalacak kişi hayranlarımın arasından olacak' deyip kadın fanlarını umutlandıran (!) Özcan Deniz şu sıralar, dizisi yayından kaldırılan sevgilisini teselli ediyor. Tuğutlu, düşük rating nedeniyle ekrana veda eden 'Es-Es'te 'İrem' karakterini canlandırıyordu. Tuğutlu bir röportajında, 'Şu sıralar birlikteliğiniz var mı?' sorusunu, 'Bu konuda çok fazla konuşmayı sevmiyorum. Özel hayatın bir büyüsü vardır ve konuştukça bozulacağına inanırım' diye yanıtlamıştı.

PODYUMDAN EKRANLARA

Berlin doğumlu olan 20 yaşındaki Leyla Lydia Tuğutlu, İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı'nda okuyor. Türk baba ve Alman annenin kızı olan Leyla, 5 yıl keman ve piyano dersi aldıktan sonra mankenliğe başladı. 2008 Türkiye Güzeli seçildikten sonra podyum tekliflerini reddeden tescilli güzel, Erdal Beşikçioğlu ve Derya Alabora gibi usta oyuncularla 'Es-Es' dizisinde kamera karşısına geçti./milliyet