TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gabric'in transferinde önemli aşamalar kaydettiklerini ifade ederek, "Bu futbolcunun transferinin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Bunun dışında forvete de bir takviye yapabiliriz" dedi.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadroyu güçlendirmek adına transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, uzun zamandır gündemlerinde olan Hırvat futbolcu Drago Gabric'in transferinde önemli aşamalar kaydettiklerini belirterek, "Bu konuda çok fazla acele etmiyoruz. Ancak gerek futbolcu, gerekse kulübüyle yaptığımız görüşmelerde oldukça önemli aşamalar kaydettik. Bu nedenle Gabric transferinin gerçekleşme ihtimalini oldukça yüksek görüyorum. Birkaç gün içerisinde bu iş netleşir" dedi.

NECATİ ATEŞ GÜNDEMİMİZDE YOK

Hacısalihoğlu, forvet mevkiine de bir takviye yapabileceklerini ifade ederek, "Bu sezon hem lig, hem Türkiye kupası, hem de Avrupa'da mücadele edeceğimiz için kadromuzu geniş tutmamız gerekiyor. Bu konuda forvete bir takviye yapma amacındayız. Herhangi bir sakatlık ve cezalı olma durumuna karşın önlem almak adına böyle bir arayış içerisine girdik. Ancak kesinlikle mevcut forvetlerimizin kalitesinden şüphe etmiyoruz. Gabric transferi gerçekleşirse yabancı kontenjanımız dolacağı için muhtemelen buraya yerli bir futbolcu düşüneceğiz" diye konuştu. Hacısalihoğlu, Necati Ateş'in ise gündemlerinde olmadığını, Luis Garcia'nın transferini ise Gabric'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda düşünebileceklerini söyledi.

KARADENİZSPOR SEZONA MERHABA DİYOR

Öte yandan Trabzonspor'un pilot takımı Trabzon Karadenizspor, yarın yeni yapılan Sahil 2 sahasında Azerbeycan'ın Simurg takımıyla oynayacağı hazırlık maçıyla yeni sezona merhaba diyecek. Karadenizspor antrenörü Ahmet Özen, bu sezonki en önemli amaçlarının Trabzonspor'a verdikleri futbolcu sayısını artırmak olduğunu vurgulayarak, "Bunu başaracağımıza olan inancımız tam. Ayrıca ligde de adımıza yaraşır bir mücadele ortaya koyacağız" dedi.