İki hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan İbrahim Tatlıses'in 2 hafta sonra taburcu olacağı öğrenildi..

Uğradığı silahlı saldırı sonrası yaklaşık iki hafta yoğun bakımda kalan İbrahim Tatlıses, normal odaya alınınca kebap istedi

Doktorlar henüz çiğköfte ve acılı kebap yiyemeyeceğini söyleyince, Tatlıses için hastane odasına acısız ve tuzsuz diyet kebap getirildi.

2 hafta içerisinde taburcu

Öte yandan 15 gündür hastanede tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in 15 Nisan'a kadar taburcu olacağı öğrenildi. Tatlıses'in bu tarihten sonra evinde rehabilitasyon tedavi sürecinin devam edeceği bildirildi..

Annesi Derya Tuna ile birlikte inşaat, tekstil ve gıda sektörü üzerine şirket kuran İdo Tatlıses, babasının rakibi olacak.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo, iş dünyasına atıldı. 13 Mart'ta uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan ancak hızla iyileşerek kısa sürede eski sağlığına kavuşması beklenen İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, 
yeni adım attığı iş hayatında babasının izinden gitmeye hazırlanıyor.


İDO BABASININ RAKİBİ OLDU

Resmi kayıtlarda adı 'İbrahim Tatlıses' olarak geçen 1992 doğumlu İdo Tatlıses, bu ay annesi Derya Tuna ile birlikte 'İdo İnşaat Tekstil Gıda' adlı bir şirket kurdu. 100 bin lira sermayeli şirketin faaliyet alanı ise bir hayli geniş tutuldu.

BABASI İYİLEŞİNCE BAŞLAYACAK

Yeni şirket, İbrahim Tatlıses'in daha önce yatırım yaptığı hemen hemen tüm sektörleri kapsama alanına aldı. Buna göre yeni şirket çatısı altında, lokanta, kebap salonu ve fast - food restoranı işletmek mümkün olacak. İdo firması, konfeksiyon sektöründe de faaliyet gösterebilecek. Bunun yanı sıra her türlü inşaat ve taahhüt işleri de yeni şirketin faaliyet sahasına giriyor. İbrahim Tatlıses'in tedavisi süresince Acıbadem Maslak Hastanesi'nden ayrılmayan Derya Tuna ve İdo Tatlıses'in, zor günleri atlattıktan sonra, inşaat, tekstil ve gıda sektörlerinde yeni projelerle yer alması bekleniyor.

HEM SANATÇI HEM İŞ ADAMI

İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliğinin yanı sıra işadamı hüviyetiyle de tanınıyor. Tatlıses'in 5 sektörde faaliyet gösteren şirketlerinde 600 civarında kişi çalışırken, grup şirketlerinin yıllık cirosu 20 milyon lirayı buluyor. Gıda alanında Tatlıses'in kebap salonlarının yanı sıra bir de çiğ köfte fabrikası var. Tekstilde ise 'By Tatlıses' markasıyla faaliyet gösteren Tatlıses, eğlence sektöründe Tatlıses TV ve İdobay Yapım gibi firmalarıyla yer alıyor.

AK PARTİDEN ADAY ADAYI

Tatlıses, ayrıca iki otele ve hava taksi hizmeti de veren bir jet uçağına sahip. Kuzey Irak'ta ise inşaat yatırımı bulunan Tatlıses, Erbil'de 500 villa ve 5 bin konutluk bir yatırımın ortağı. Tatlıses, son olarak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yaptı.