Ayrıldığı manken eşi Tuğba Altıntop ve iki kızı ile yaptığı tatille eleştirilere hedef olan Türk pop müziğinin başarılı ismi Rafet El Roman, 3 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü ‘Sevgiye Zaman Ver’ ile JoyTurk’e konuk oldu.

Müzik sektöründen istediği verimi alamadığı için kısa bir süre albüm çalışmalarına ara verdiğini ifade eden Rafet El Roman, 10’uncu albümü olan ‘Sevgiye Zaman Ver’in ardından yeni bir albüm yapma niyeti olmadığını da ilk kez hayranlarıyla paylaştı.

'BEST OF' YAPACAK

2012 senesinin yaz aylarına doğru 24 parçalık bir ‘Best Of’ albümü derlemeyi planladığını dile getiren Rafet El Roman, magazin basınında gündeme gelen ve eski eşi Tuğba Altıntop ile yaşadığı sorunları irdeleyen haberlerle ilgili olarak ise “Benim çocuklarım çok değerlidir. Bugüne kadar ne yaptıysam onların daha mutlu, huzurlu bir ortamda yetişmeleri içindi” şeklinde konuştu.

'AŞKIN YAŞI YOK'

Ayrılık sürecinde eleştiri haberlerine maruz kaldığını belirten Roman, “Ancak şu an baktığınızda çocuklarım anneleriyle tatillerini yapıyorlar, gayet mutlular. Babalık adına doğru şeyler yaptığıma inanıyorum” dedi.

Aşka dair soruları da yanıtlayan şarkıcı, “Aşk acı ve tatlıyı bir arada barındırır. İlk kez 15 yaşında âşık oldum. Sonra o bir başkasına âşık oldu ve benim dünyam başıma yıkıldı. Aşkın yaşı olmaz, 90 yaşında eşini kaybetmiş biri, hâlâ ölen eşine âşık olabilir” diye konuştu.