Ayağından yaralanan Yıldırım, sedyeden düşerken görevlilere "Ne yaptınız ağabey" diye seslendi.

Orhaneli yolu üzerinde bulunan bir restoranda garson olarak çalışan Osman Yıldırım, dün gece marketten sigara almak için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yolda seyir halinde bulunan Yüksel Çakır yönetimindeki 16 K 4360 plakalı otomobil, Osman Yıldırım'a çarparak yaralanmasına neden oldu.

Sol bacağından çatlaklar oluşan Osman Yıldırım olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisi önünde ambulanstan indirilmek istenen Osman Yıldırım, ayakları bozuk olduğu öğrenilen sedyeden düşürüldü. Ayağındaki çatlağın verdiği acıya düşürülme de eklenince neye uğradığını şaşıran Osman Yıldırım, acı içinde "Ne yaptınız ağabey" diye seslendi. Apar topar düzeltilen sedyeye konulan talihsiz garson Osman Yıldırım, hastaneye alınarak tedavisine başlandı.

Anne ve babasını trafik kazasında kaybettikten sonra çalışmak için Bursa'ya gelen Osman Yıldırım'ın ev kiralayamadığı için çalıştığı restoranda kaldığı öğrenildi.

Osman Yıldırım'a çarparak yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü Yüksel Çakır, gözaltına alınarak olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
Milliyet