Aksaray'da 32 yaşındaki Ali Gazi, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü iddiaya göre bir otomobilin sıkıştırması sonucu yitirip aracıyla karşı şeride geçerek takla attı. Kazada yaralanan Ali Gazi, kanlar içinde yerde yatan eşine, "Ne olur bizi bırakma canım karıcım" diyerek ambulans gelene kadar onun yanından ayrılmadı. 1 yaşındaki çocukları ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Aksaray- Ankara karayolunun 1'inci kilometresinde meydana geldi. Ali Gazi yönetimindeki 06 LY 119 plakalı otomobil, iddiaya göre bir otomobilin sıkıştırması üzerine kontrolden çıktı ve araç karşı şeride geçerek takla attı.

Kazada, Ali Gazi ve eşi 32 yaşındaki Melahat Gazi yaralandı. Oğulları Selim Gazi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralı Ali Gazi, kanlar içinde yerde yatan eşine, "Ne olur bizi bırakma canım karıcım" diyerek ambulans gelene kadar yanından ayrılmadı.

Yaralılar ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Annesi ve babası tedavi tedavi altında olan Selim Gazi'ye hastane personeli baktı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA