Roberto Carlos şok mağlubiyet sonrası gemileri yaktı, Daum"a ateş püskürdü

“Ocakta gidiyorum sen ne halin varsa gör. Ama ben sana şunu söyleyeyim, ocağı göremezsin. Yönetimi, başkanı, futbolcuları, taraftarları kandırabilirsin ama beni asla.”

F.BAHÇE"DE 3-1"lik hezimet sonrasında soyunma odasında büyük bir deprem yaşandı. Sempatik tavırlarıyla tüm dünyanın sevgilisi olan Roberto Carlos, kadro tercihleri ve sistemi nedeniyle sürekli eleştirilen teknik direktörü Daum"a patladı.

BEKLENİLENİN çok uzağında bir performans sergileyip, 72. dakika oyundan çıkartılan Roberto Carlos, kenara geldiğinde kameraların önünde Daum"a sarıldı. Ancak tecrübeli futbolcunun öfkesini soyunma odasına sakladığı maç sonunda anlaşıldı. Çıkan kadro ve yapılan değişikliklere sinirlenen tecrübeli futbolcu “Sen bu takımda başkanı, yönetimi, taraftarı, herkesi kandırabilirsin ama beni asla kandıramazsın. Ocakta ben gidiyorum, sen ne halin varsa gör ama ben sana şunu söyliyeyim; ben gitmeden sen buradan gidersin. Ocak ayını göremezsin. Seni burada tutmazlar” diyerek teknik direktörüne sert çıkışta bulundu.

DAUM SESSİZCE İZLEDİ

ROBERTO Carlos bu konuşmayı Türkçe, Portekizce ve İngilizce yaparken, öfkesine hakim olamayıp, hocasına Türkçe küfürler de ettiği öğrenildi. Takım arkadaşları, gerginliğin ardından olayın büyümemesi için Roberto Carlos"u geri çekerken, Alman hocanın tüm bu yaşananlara karşın sessiz kalması takımda şaşkınlıkla karşılandı.

GERGİNLİK sonrası Cristoph Daum, Lig TV"nin canlı yayına gitmek için soyunma odasından çıktığı ve yardımcısı Ayhan Tumani"ye dert yana yana programa katıldı. Yaptığı açıklamanın ardından soyunma odasına dönmeyen deneyimli teknik adam bugün F.Bahçeli yöneticilerle görüşerek yaşananları konuşacak ve gelişmelerle ilgili sarı-lacivertlilere bilgi aktaracak.