NBA 2K19 tüm dünyada piyasaya çıkışını gerçekleştirdi.

"NBA 2K19, Visual Concepts ekibinin 20 yıllık yenilik ve gelişim sürecinin zirvesini temsil ediyor." diye konuşan Visual Concepts'in Başkanı Greg Thomas, "Spor oyunlarının yıllar içerisinde gelişmesini en ön sıradan takip etmek heyecan vericiydi, takipçilerimizin oyunumuzu deneyimlemeleri için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Daha sürükleyici olan MyCAREER modu, yeniden tasarlanan MyTEAM modu, artan dinamikleriyle Neighborhood gibi birçok yenilik ve geliştirilmiş özellikleriyle birlikte gelen NBA 2K19'un, bütün modlarını birbirine bağlayan müziklerini ise son dönemin popüler isimlerinden Travis Scott düzenliyor.

NBA 2K19 çıkışını gerçekleştirdi!

NBA 2K19'un geliştiricisi olan Visual Concepts, mümkün olan en geniş kapsamlı basketbol simülasyonu deneyimini yaşatmayı vaat ediyor.

LeBron James'in kapağında bulunduğu NBA 2K19 20th Anniversary Edition, içerisinde NBA 2K19 oyununun yanı sıra 100,000 Virtual Currency, MyTEAM kartları, LeBron temalı dijital MyPLAYER eşyaları ve daha fazla özelliğiyle birlikte geliyor. Giannis Antetokounmpo ise NBA 2K19'un standart sürümünün kapağını süslüyor.

NBA 2K19 PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için şuan ulaşılabilir durumda.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU