NBA 2K Playgrounds 2 kendi başınıza, arkadaşlarınızla ya da dünyaya karşı oynamak için birçok yeni özelliğiyle birlikte geliyor. Playgrounds Championship modunda tek başınıza ya da bir arkadaşınızla co-op olarak dünya çapındaki ligin basamaklarını tırmanabilirsiniz. Yeni tek kişilik sezon modunda ise seçtiğiniz takımla tüm sezonu ve playoff'ları oynayabilirsiniz. Oyunda ayrıca dört kişilik çevrimiçi maçlar, yapay zekaya karşı co-op maçlar, özel sunucular ile geliştirilmiş oyuncu eşleştirme sistemi, üç sayı yarışması, birbirinden acayip geliştirmeler, özel ayarlanabilir maçlar ve daha fazlası bulunuyor.

Sporun en büyük efsaneleri ile yeni oyuncuları birleştiren, birçok geliştirme ve yeni sahalara sahip olan NBA 2K Playgrounds 2'nin kapağında Julius "Dr. J" Erving, Kevin Garnett, Karl-Anthony Towns ve Jayson Tatum bulunuyor. Oyun daha çıkış gününden aralarında tüm zamanların en iyilerinden Michael Jordan ve Kobe Bryant'ın da bulunduğu 300'den fazla oyuncuyla birlikte geliyor. Ayrıca güncellemeler sonrasında Kareem Abdul-Jabbar'ın da bulunduğu 180 oyuncu daha oyuna eklenecek. Tamamen yeni ve heyecan dolu dünya çapında, aralarında Washington, St. Louis, Seul ve Avustralya'nın bulunduğu on farklı saha bulunuyor. İlerleyen dönemde yeni sahalar da eklenmeye devam edecek.

Oyunda 100'den fazla oyuncuların imzasını taşıyan hareket bulunuyor: Michael Jordan'ın serbest atış çizgisinden smacı, George Gervin'in buz adam parmak hareketi, LeBron James'in kendi başına yaptığı alley-oop gibi. Ayrıca ceket, t-shirt, pantolon, şort ve ayakkabı gibi birçok yeni kişiselleştirme eşyası da oyunda yer alıyor. NBA 2K Playgrounds 2'nin müzik listesinde ise Run The Jewels, Oddisee ve DJ Premier gibi lisanslı parçalar bulunuyor.

Take-Two Interactive Software Hakkında

Merkezi New York'ta bulunan Take-Two Interactive Software, Inc., dünya çapındaki tüketicilere yönelik olarak önde gelen bir interaktif eğlence geliştiricisi, yayıncısı ve pazarlayıcısıdır. Şirket, ağırlıklı olarak tamamen sahip olduğu markalar olan Rockstar Games ve 2K yoluyla ürün geliştirmekte ve yayınlamaktadır. Ürünlerimiz, konsol sistemleri ve kişisel bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler için tasarlanmakta olup, dağıtımları fiziki perakende, dijital indirme, çevrimiçi platformları ve bulut aktarım hizmetleri yoluyla sağlanmaktadır. Şirketin adi hisseleri, TTWO sembolü ile NASDAQ'da işlem görmektedir. Daha fazla kurumsal ve ürün bilgisi için, http://www.take2games.com adresinden web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

2K Hakkında

2005 yılında kurulan 2K, dünya çapında konsol sistemleri, kişisel bilgisayarlar ile akıllı telefon ve tabletler için fiziki perakende, dijital indirme, çevrimiçi platformları ve bulut aktarım hizmetleri yoluyla dağıtılan interaktif eğlence geliştirmekte ve yayınlamaktadır. 2K, aralarında nişancı, aksiyon, rol üstlenme, strateji, spor ve aile eğlencesinin de bulunduğu en popüler türlerde oyunlar yayınlamaktadır. 2K markası, bugün aralarında Firaxis Games, Visual Concepts, Hangar 13, Cat Daddy Games ve 2K China'nın da bulunduğu en iyi geliştirme stüdyolarından bazılarını bünyesinde barındırmaktadır. 2K'nın yüksek kaliteli oyun koleksiyonu arasında, eleştirmenlerin büyük beğenisini alan BioShock®, Borderlands™, Mafia ve XCOM® dizileri, ünlü Sid Meier's Civilization serisi, Evolve™, Battleborn®, popüler WWE 2K dizisi ve bu konsol kuşağının en yüksek puana* layık görülen yıllık spor oyunu NBA 2K de bulunmaktadır.

Saber Interactive Hakkında

Merkezi Amerika, Rusya ve İspanya'da bulunan Saber Interactive; Quake Championship ve birçok oyunun arkasında bağımsız geliştirici olarak yer alıyor. Saber Interactive tarafından geliştirilen NBA Playgrounds, 2017 yılında en çok satılan dijital konsol oyunları arasında yer aldı. Muhteşem oyunlar yapmak ve eğlenceli interaktif deneyimi gerçek hayatla birleştirmek için şirketin dünya çapında geliştirme stüdyoları bulunuyor.