Nazilli Sümer Park Rekrasyon alanında Nazilli Belediye Park Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanmış proje hayata geçiriliyor. Açık hava ve dört mevsim kullanım amaçlı 38.68 metre boyunda 24.66 metre eninde çelik gergi ve destek konstrüksiyonlu PVC membran ile gergili yapılacak olan buz pisti 352 metrekarelik alanda yapılacak. Sentetik buz pisti üst yüzeyi soğuğa dayanıklı polietilen plastik materyalden, kaymaya yarayan metal bıçağı, sertliği 51-53 derecelerde krom kaplı K5 karbon çelikten imal olacak. Güvenlik ve çarpma bariyeri, modüler sistemde birbirine eklene şekilde sökülebilir, taşınabilir ve takılabilir şekilde olup pistte kayanlar ile dışarıda seyredenler arasında separatör görevi görecek ve pistte en az 25 kişi aynı anda kayabilecek.

İDARE MERKEZİ YAPILACAK

Nazilli’de ilki gerçekleşecek olan buz paten pistinin yanında ayrıca Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılacak olan idare merkezi de yer alacak. İdare merkezinde buz pistinde kullanılacak malzemeler yer alacak. Sümer Rekreasyon alanında yapımı başlanan buz paten pisti alanının Fen işleri müdürlüğü ekiplerince temel atma işlemleri olan demir bağlantıları ve beton dökme işleri yapılmakta.

SOSYAL YAŞAM ALANLARINI DÜŞÜNÜYORUZ

Nazillili gençlerin ve çocukların sporun değişik alanları ile ilgilenebilme fırsatları yaratıp sosyal aktivitelerden yararlanması gerektiğini belirten Başkan Alıcık; “Nazillimizin gençleri ve çocuklarına her şeyin en güzeli ve en iyisi layıktır. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızdır. Eğitim alanında çok büyük ilerlemeler kaydettiğimiz Nazilli’de genç ve çocuklarımızın sosyal yaşamlarını da düşünmeliyiz. Onlara enerjilerini doğru yerlerde ve şekillerde harcayacak ortamlar yaratmalıyız. Büyük şehirler kadar nüfusa ve büyükşehirlerden daha fazla olanaklara sahip ilçemizde sosyal belediyeciliğin gerektirdiği tüm hizmetleri halkımız için yapmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png