Olağan genel kurul öncesi üyelere keşkek ikramında bulunuldu. Daha sonra ise Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da katıldığı toplantı salonunda gerçekleştirilen S.S. Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Kongre divan heyetinin teşkili ve divan heyetine, tutanaklara imza yetkisi verilmesi ile başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
BAŞKAN ALICIK’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR
2011 yılında yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısından bugüne yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen bu kısa sürede yapılan tüm faaliyet ve çalışmalarda Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın her konuda dertlerini dinlediğini ve yakın ilgi göstererek, desteklerini esirgemediğini ifade eden Kooperatif Başkanı Nuri Arslan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ederek konuşmasına başladı.
“MOBESE KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ KURULDU”
Kooperatife ait Yeni Sanayi Cumhuriyet camisinin Mihrap ve Mimber’inde dökülen çinilerin yenilendiğini ve soğutma ve ısıtma sistemleri 2 adet salon tipi klima ile güçlendirildiğini kaydeden Nuri Arslan, “Kooperatif’e ait arşiv odası Mobese Güvenlik Kayıt Odası olarak düzenlenmiştir. Ayrıca Özel Aydınlık İlköğretim Okulundan Kooperatifimize bitişik konumda bulunan 15 nolu bağımsız bölüm alınarak kooperatifimizin kullanım alanına dahil edilmiş olup, bu yer Arşiv ve Toplantı Salonu olarak siz üyelerimizin hizmetine sunulmuştur. Sanayi Sitemizin Güvenliği için 15 Mayıs 2011 tarihinde yapılan ihale ile sitemiz içersine 5 adet dönebilen spittom kamera, 8 adet plaka okuma özelliği olan, toplam 13 adet kameradan oluşan Mobese Kamera Güvenlik Sistemi kuruldu. Bu kameraların görüntülerinin Nazilli Emniyet Müdürlüğümüze aktarımı gerçekleştirilmiş olup, bu görüntülerin Emniyet Müdürlüğümüz tarafından 7 gün 24 saat eşzamanlı olarak izlenmesi sağlanmaktadır” dedi.
“KOOPERATİFİN 30 YILLIK GÖREV SÜRESİ 50 YILA ÇIKTI”
Başkan Arslan’ın konuşmasının ardından yönetim kurulu tarafından 2011 yılı faaliyet raporu ve bilanço ile gelir –gider farkı hesabı okundu, denetim kurulu 2011 dönemi raporu okundu, Raporların, Bilanço ve Gelir - Gider hesapları görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin, 2011 yılı çalışmaları ile ilgili ayrı ayrı ibralarının belirtilmesinin ardından Kooperatifin ana sözleşmesinin 5. maddesinde yer alan kooperatifin 30 yıllık görev süresinin dolmak üzere olmasından dolayı görev süresi 50 yıl’a çıkarılması oy birliğiyle kabul edildi.
16 YILLIK BAŞKANA PLAKET”
Geçtiğimiz yıl yapılan olağan genel kurulda S.S. Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifine 16 yıl Başkanlık yapan Erol Sezgin’den görevi devralan, yaptığı hizmetler ve projelerle kısa sürede kooperatifi büyüten mevcut Başkan Nuri Arslan ve yönetim kurulu tarafından hizmetlerinden dolayı Erol Sezgin’e teşekkür plaketi verildi. Kooperatif tarafından verilen plaketi Belediye Başkanı Haluk Alıcık takdim etti. Plaketle onure edildiği için mutlu olduğunu ifade eden eski başkan Sezgin; “Kooperatifimizde bulunmaktan ve sizlere hizmet etmekten dolayı mutluluk duydum. Herkesten helallik istiyorum. Eğer benim sizlerde hakkım varsa helal olsun. Bu kooperatife hizmetleri olan eski başkanlarımıza ve özellikle mevcut Başkanımız Alıcık’a çok teşekkür ediyorum. Hepsinin çok güzel hizmetleri oldu. Sizlerden Allah razı olsun” dedi.
“ESNAFA HİZMET NAZİLLİ’YE HİZMETTİR”
16 yıl başkanlık yapan Erol Sezgin’e teşekkür eden Başkan Alıcık, hizmette kişi ve kurum ayırmadığını ifade ederek; “Kooperatifinizde hizmet yarışını Nuri başkanımız aldı ve güzel hizmetleriyle hızlı bir yol aldı. Kooperatifiniz için devamlı istekleri ve ricaları oluyor bizde üzerimize düşeni yaparak yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlere hizmet tabii ki çok önemli. Esnaflarımızın sorunlarını en aza indirmemiz, vatandaşımıza ulaşacak hizmetin kalitesini artıracaktır. Ama sanayi sitemizin etrafında bir çöp problemi var bu da dışarıdan geldiği kadar siz esnafların da atıkları. Mobeselerden bunları görüyoruz. Sizlere ceza mı yazacağız hayır ama bunları yok etmemiz mümkün. Kooperatifimiz ile yaptığımız protokol ile yıl sonunda bu sorun zaten ortada kalmayacak ama şimdiden önlemleri alabiliriz. Yaptığımız protokol gereği gelir elde etmeniz için birçok arsa sağladık. Bu arsalardan kooperatifiniz sizlere çok iyi gelir sağlayacak. Hizmet etmek çok zor iş, sabır gerektiriyor. Bu nedenle de biraz daha sabretmenizi istiyorum. Sanayi sitemiz önümüzdeki yıl bambaşka bir hal alacak” dedi.