Yaptığı birçok beste ile 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan Sehabe Barış Çetin ve kardeşi Yeis Sensura isimli Mehmet Çetin, Nazillili Şehit Mehmet Çetin başta olmak üzere tüm şehitler için ‘En iyi Savunma Saldırır Padişahım’ adlı bir beste yaptı. Kardeşi ile aynı isimde olan hemşerisinin şehit haberini Mersin Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuduğu için şehir dışında aldığını ifade eden Barış Çetin; “19 Ekim günü sabah kalktığımda 24 şehit haberiyle yıkıldım. Ardından arkadaşlarımdan ve televizyondan şehidin birinin hemşerilim olduğunu adının da kardeşimin adı olan Mehmet Çetin olduğunu duyunca üzüntüm daha da katlandı. Bir yandan televizyonda şehit haberlerini bir yandan da onların toprağa verilişlerini izledim. Elimden gelen en iyi iş olan müziğimle onları anmak, onların unutulmamasını istedim. Oturdum önce ağladım ama sonra onlar için içimden geçenleri yazdım” dedi.
İZLENME REKORLARI KIRAN KLİBİN SÖZLERİ
Teröre ve terörün perde arkasına duyulan sitemi dile getirdiğini belirten Sehabe Barış Çetin’in izlenme rekorları kıran bestesinin sözleri; “Bizde sabır bu kadardır, daha da uzun sürmez. Ulan çakal senin yaşamın daha da uzun sürmez aslında bunu bitirmek bu kadarda kolaydır. Ah ulan başımızda Atatürk olaydı. Kimi kandırıyosunuz bu bi sitemdir. İsteseydiniz terörde çoktan biterdi. şimdi mi akla geldi ha göstermelik muharebe? Şuan ne iktidar umrumuzda nede muhalefet. Köy kasaba il ilçe bin tane şehir görmedik biz. O saraydan 1 tane şehit dediğimi beğenmez, halka biraz değer ver! Ateş düştüğü yeri yakıyosa Türkiye cehennem. Biz asla ölmeyiz yıldıramaz bunlar. Nazilli Piyade Er Mehmet Çetin ‘Burda!’ bizi kimse bölemez defol git buradan. Memleketin her yanı her Mehmet burda! Kaç terörist indirildi, saf değişir geriye. Bir de ben öldürem seni gahpe leşi geri gel. Padişahım susarsak kan deşilir yeniden, seçimde buzdolabı değil kardeşimi geri ver! En İyi Savunma Saldırıdır”
Sosyal paylaşım sitesinde 145 bin 500 üyesi bulunan ‘Sehabe’ sayfasında, 15 bin 785 üyesi bulunan ‘Nazilli Sayfası’ ve 3 Bin 405 üyesi bulunan ‘Şehit Jandarma Er Mehmet Çetin/ Nazilli’ grubunda ise ‘Ah ulan başımızda Atatürk olaydı’ ve ‘Seçimde buzdolabı değil kardeşimi geri ver’ sözleri ise yoğun ilgi görüyor.
 
20111025ay478687_03.jpg
20111025ay478687_02.jpg