Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Şahbudak partisinin Nazilli Kadın Kolları"nı ziyaret ederek destek istedi. Hemcinsleri tarafından ilgiyle karşılanan Şahbudak, desteklerinden dolayı hemcinslerine teşekkür etti.
Temayül yoklamasından sonra çalışmalarına devam eden AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adyı Serpil Şahbudak AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve İsabeyli Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş ve yönetim kurulluna ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Temayül yoklamasının ardından Vekil aday adaylarından ilk defa Serpil Şahbuka"ın kendilerini ziyaret ettiğini belirten Ayşin Hittet “Bizim için ilkler her zaman çok önemlidir. Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte Serpil Şahbudak"ın milletvekili olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Gerekirse kapı kapı dolaşıp destek isteyeceğiz” dedi.
Hizmet için bu yola çıktığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Serpil Şahbudak, “Nasip olur da vatandaşlarımızın teveccühüyle Ankara"da Aydınımızı temsil etmek görevine gelirsem bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümle çalışacağım. Geçmişteki 15 yıllık idarecilik dönemimde verdiğim hizmetler göz önüne alınırsa bu görevi de başarıyla yerine getireceğime inanıyorum” dedi.