Düzenlenen fuara stant açarak katılan Nazilli Beleidye Başkanı Haluk Alıcık; “Önümüzdeki yıl yapılacak olan fuara daha çok ürün çeşidi ve belediyemizin halk oyunları efe ekibimiz, mehteran takımımız ile katılacağız” dedi.

Antalya’da düzenlenen fuara Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç, Ticaret Odası Genel Sekreter Eray Rüştü Taka, Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necdet İzgü, Yönetim Kurulu Başkan vekili Mahiye Erürker, Meclis Üyesi Volkan Çelik, Genel Sekreter Mustafa Meça, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Personeli, Kaplanlar İncir Temsilcisi Murat Kaplan, Eraslanlı İncir Temsilcisi Metin Topaç, Emin İncir Temsilcisi Emin Zafer Kun, Gürdal Zeytinleri Temsilcisi Aydın Erdem Gürdal, Nazilli den 50 kişilik Tüccar, üretici ve vatandaşlar katıldı.

“EN KAPSAMLI KATILIM NAZİLLİ’DEN”

Antalya’da düzenlenen 3. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’na katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, fuara Nazilli olarak kapsamlı bir katılım sağladıklarını belirtti. Başkan Alıcık, “Nazilli Ticaret Borsası, Nazilli Ticaret Odası ve Nazilli Belediyesi bir güç birliği halinde fuara katıldık. Şunu sevinçle söyleyebilirim ki, ilçe düzeyinde en iyi katılım bizdeydi. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarına 81 vilayetten 71 il katıldı. Bu fuara en kapsamlı şekilde katılımı yapan ilçe Nazilli oldu. Bu bağlamda biz katılımcı olarak bu konuda çok güzel geri dönüşümler sağladık. Standımız açık bulunduğu süreler içinde her daim yoğunluk yaşadı. Bana göre çok verimli ve çok kaliteli bir fuar geçirdik ve Nazilli’nin tanıtımını da çok iyi bir şekilde yaptığımıza inanıyorum” dedi.

“NAZİLLİ STANTLARI 5 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI”

Fuara katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, fuardaki tüm stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. TRT Haber’in de konuğu olan Alıcık, Uzun Yaşam Sandığı hakkında bilgiler verdi. Fuara katılımcı olarak Nazilli’den giden ve Antalya’da bulunan Nazillili vatandaşlar, Belediyenin tahsis ettiği otobüsle fuarı gezme imkanı bulurken TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Nazilli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mustafa Meça kendi elleriyle kuru incir tattırdı. Nazilli Stantlarına yerli yabancı 5 Bin’e yakın ziyaretçi gelirken, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık bir daha ki fuara daha da kapsamlı katılacakları ifade ederek “Önümüzdeki yıl yapılacak olan fuara daha çok ürün çeşide ve belediyemizin halk oyunları ekibinin efeleri ve mehteran takımımızla katılacağız” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png