Öğrencilik yıllarını dolu dolu geçirip hayata tam manasıyla hazırlanarak mezun olan öğrenciler Nazilli Ticaret Odası tarafından düzenlenen törende plaketle uğurlandı. Duygusal anların da yaşandığı törende Nazilli Ticaret Odası Yönetimi öğrencileri ve velileri kutladı. 
Nazilli Ticaret Odası öncülüğünde 2013 yılı sonlarında üniversite öğrencileri ile birlikte kurulan Nazilli Ticaret Odası Proje Ekibi öğrencilerinden bölümlerinden mezun olanlara NTO başkanları tarafından plaket takdim edildi. Plaket törenine aileleri ile birlikte katılan öğrencilerin mutlulukları ve veda hüznü yüzlerine yansırken aileler ise yaşadıkları bu olayın kendileri için sürpriz olduğunu ve duygulandıklarını ifade ettiler.
“ÇOCUKLARINIZLA GURUR DUYUN”
2.5 yıl gibi kısa bir sürede büyük işler başardıkları için ailelerinin evlatları ile ne kadar övünse az olacağını dile getiren Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan “Alışılmış öğrenci profili kafeteryada, eğlence mekanlarında gezip eğlenirken proje ekibindeki evlatlarımız gecelerini gündüzlerine katarak projeler hazırladılar. Girişimcilerin iş planlarına ücretsiz danışmanlık yaptılar. Hem bölgemizin ekonomisine katkı sağladılar, hem de teorik eğitimlerini pratikte uygulama imkanına kavuştular. Kendileri ile ne kadar gurur duysak, kendilerine ne kadar teşekkür etsek az kalır” ifadelerine yer verdi.
YÜZÜGÜLER: EN BÜYÜK TEŞEKKÜR AİLELERİNDİR
Günümüzde sorumluluk bilincinde bireyler yetiştirmenin çok zor olduğunun bir ebeveyn olarak farkında olduğunu dile getiren Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, evlatlarına bu bilinci aşıladıkları için öğrencilerin ailelerine teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin aynı statüdeki arkadaşlarından daha güzel işlere daha kolay şartlarda ulaşacaklarına kesin olarak inandıklarını ifade eden Yüzügüler, mezun olan proje ekibi öğrencileri ile sürekli iletişim halinde olacaklarını da sözlerine ekledi. Aileler için de sürpriz olan törende aileler mutluluklarını dile getirirken bazıları ise sevinç göz yaşlarına hakim olamadılar.