Sağanak yağış Aydın'ın Nazilli ilçesinde etkili oldu. İlçenin birçok mahallesinde ev ve işyerleri sular altında kalırken, çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi.
2 gündür etkili olan şiddetli yağmur, ilçeyi adeta teslim aldı. Cadde ve sokaklarda küçük göletler oluşurken, Yeni Sanayi bölgesinde işyerleri ile Aşağı Nazilli'de birçok evi su bastı. Kırılan ağaç dalları ve sürüklenen çöplerin neden olduğu rögar kapağı tıkanıklıkları nedeniyle caddelerde yükselen su, yaya ve araç trafiğini olumsuz etkiledi.
Nazilli Belediyesi zabıta ve temizlik işleri ekiplerinin seferber oldu. İş makineleri ve çok sayıda ekip, baskınlara kısa sürede müdahale etti. Yeni Sanayi, Yeşilmahalle, Yenimahalle, Şirinevler, Sümer, Çapahasan, Yıldıztepe ve Karaçay mahalleleri sağanak yağmurdan en fazla etkilenen yerler oldu. Nazilli Anaokulu öğrencileri ise yağış nedeniyle mahsur kaldı. Okul bahçesine dolan sular nedeniyle okuldan ayrılamayan öğrencilerin imdadına Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekipleri yetişti. Bahçenin duvarını
delerek gider açan yetkililer, suları boşalttı. Bahçedeki suların temizlenmesinin ardından öğrenciler evlerine gidebildi.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Aydın ve ilçelerinde etkili olan yağışların cuma gününe kadar süreceği bildirildi.