Kılınç ''Okulumuz binalarının yıkılmasını, daha sonra da yeni Polis Meslek Yüksekokulumuzun temelinin atılmasını sağlayacağız'' dedi. 
     Kılınç yaptığı yazılı açıklamada, yapılan incelemeler sonucunda ''depreme dayanıksız'' raporu verilen ve yaklaşık 3 yıldan buyana kapanıp kapanmayacağı tartışılan Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun (PMYO), mevcut binalarının yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını belirtti. 
     İlgili bakanlıklar nezdinde yaptığı görüşmeler sonucunda Nazilli PMYO binasının yıkılarak yerine yenisinin yapılmasının 2012 yatırım programına alındığını dile getiren Kılınç, şunları kaydetti: 
     ''Yeni okul binasının 2012 programına alınmasını sağladım. Programa alınan okulumuzun temelinin atılabilmesi için tek eksiğimiz, okulun yıkım kararının alınmasıydı. Onu da bu hafta sonu İçişleri Bakanımızın onayından çıkardım. Elden getirdiğim bu kararı Valimize vererek yıkım için onayını aldık. Şimdi hemen okulumuz binalarının yıkılmasını, daha sonra da yeni Polis Meslek Yüksek Okulumuzun temelinin atılmasını sağlayacağız.''