Kaymakam Caner Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, OSB'nin 1/2500 ölçekli imar planının onaylanması ile bölgede çalışmaların hızlandığını söyledi.
Nazilli OSB'nin 1260 dönüm arazi üzerine kurulacağını anlatan Yıldız, alan içindeki arazilerin tamamının satın alındığını bildirdi.
''OSB alanının sınırlarının tespit edilmesi için gerekli çalışmalar tamamlanmıştır''diyen Yıldız, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çalışmalarının da 15 gün içerisinde bitirileceğini söyledi.
Nazilli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Kılınç da yaptığı açıklamada, Vali Mustafa Malay başkanlığında yapılan toplantıda OSB sınırlarının ve yolların biran önce köşe kazıklarının çakılarak sınırların belli edilmesine ve bunun akabinde yol dolgu çalışmalarına başlanmasına karar verildiğini belirtti.
Nazilli Belediyesi'nin OSB alanına ulaşımın sağlanması için imar yolu çalışmalarına hızlı bir şekilde sürdürdüğünü de belirten Kılıç, ''Kış gelmeden OSB sınırları içerisinde yol dolgularının yapılması için yönetim kurulumuz Vali Mustafa Malay'ı makamında ziyaret ederek Özel İdare imkanlarının da seferber edilerek yol çalışmalarının biran önce tamamlanması sözünü almışlardır''dedi.