30 Mart yerel seçimleri öncesi sadece Nazilli’deki köy muhtarlarına hitap eden Türkiye Muhtarlar Derneği Nazilli Şubesi, Büyükşehir yasası ile köylerin mahalleye dönüşmesinin ardından 82 muhtara hitap etti. 

Nazilli Muhtarlar Derneği’nin fesih edilerek tüm mahalle muhtarların dahil olduğu Türkiye Muhtarlar Derneği Nazilli Şubesi’nin genel kurulu Nazilli 5 nolu Sağlık Ocağı toplantı salonunda gerçekleşti. Divan Başkanlığına Servet Baştan, katip üyelikleri ise Mehmet Karakaya ve Necdet Gören’in seçildiği genel kurul saygı duruşu ile başladı. Yönetim Kurulu faaliyet ve kesin hesap raporları ile Denetleme Kurulu raporları okunarak, oylandı. Genel Kurulda yönetim ve denetleme kurulları ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.

Yapılan genel kurulda 82 mahalle muhtarı tek liste ile gidilen seçimde Zeki Açık başkanlığında İbrahim Topçuoğlu, Mehmet Durmaz, Ali Pekel, Erdoğan Dilbaz, Şükrü Pamukoğlu ve Dündar Balcıoğlu’nu yönetim kurulu üyeliklerine, Ali Sema Şen, Mehmet Apak ve Ali Rıza Şengül’ü de denetim kuruluna seçildiler.

GÖREV DAĞILIMI YAPACAKLAR
Seçimli genel kuruluda derneğin yeni başkanı seçilen Sevindikli Muhtarı Zeki Açık; “Muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hep birlikte en iyi şekilde derneğimize sahip çıkarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bana destek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden toplanarak görev dağılımını yapacağız” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

20140701aw132831_02.jpg

20140701aw132831_04.jpg