MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan ve Kadın Kolları Başkanı Seval Koşar’ın tek tek partilileri kapıda karşıladığı iftar yemeğine MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, eski Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç, İl Genel Meclis Üyesi Celal Çelen, MHP ve Ülkü Ocağı çevre ilçe başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili ve ülkücü katıldı.

İftar yemeğinde görev alan 50 kişilik Ülkü Ocağı mensubu genç, 2 bin kişilik İftar yemeğinde salonun düzeninden, masaların servise açılmasına, yemeklerin dağıtımından ve iftar sırasında eksiksiz olarak servisin yapmalarından dolayı MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak tarafından tebrik edildi.

İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan, “Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi bir kez daha görmüş olduk. Birlikteliğimiz belli bir kesim değil topyekun olduğu için mutluyuz. Ülkü Ocağımız ile düzenlediğimiz bu iftarımız bizlerin hedefimize ve hizmet etme noktamıza ne kadar hazır olduğumuzun göstergesi oldu. Programımıza katılan herkese teşekkür ediyor, herkesin Ramazan bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png