Türk Ekonomi Bankası (TEB), Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası ile özel bir protokol anlaşması imzalayarak, üyelerine kredi ürünlerinin faiz oranlarında indirim sağlamaya başladı. Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası’nda 16 Ağustos 2011 tarihinde gerçekleştirilen imza törenine Nazilli Esnaf Odası Başkanı Hüdai Tosun, Başkan Vekili Ali Yüksel, Genel Sekreter Seçil Erdemir ve Oda üyeleri ile TEB Nazilli Şube Yöneticisi Oral Ersoy, İşletme Bankacılığı Portföy Yönetmeni Ayşen Karadağlı katıldı.
İmza töreninde bir konuşma yapan TEB Nazilli Şube Yöneticisi Oral Ersoy, “Banka olarak işletmelerin bulundukları bölgeye ve ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına destek olmak öncelikli hedeflerimiz arasına yer alıyor. Bu nedenle işletmelere; bilanço yönetimi, teknoloji altyapısı ve ürün geliştirme gibi rekabet için ihtiyaç duyulan birçok yatırımın finansmanı için TEB Esnafa Çözüm Paketi’ni sunuyoruz. Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Nazilli’nın ticari hayatına destek olacağına inanıyoruz. TEB olarak Nazilli’nın ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.
Kendilerine yapılan destekten dolayı memnun olduklarını belirten Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüdai Tosun da, “Oda üyelerimiz can suyu gibi olan bu imkanlar sayesinde rahat bir nefes alabilecekler. İş geliştirme noktasında da hamleler yapabilecekler. Bu hem esnafımızı hem de halkımızı memnun edecektir” diye konuştu.