Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Atilla Talay, Nazilli Belediyesi"nin iyi yönetilmediğini iddia etti. Hukukun önemli olduğunu ve hukuk kuralları içerisinde çalışma yapılması gerektiğini ifade eden Talay, “Bugüne kadar yapılan tüm uyarılara rağmen belediye yönetimi Nazilli"yi iyi yönetmemekte ısrarcı davranıyor” dedi.
Düzenlediği basın toplantısında Nazilli Belediyesi"nin siyasete dayalı bir yönetim sergilediğini ileri süren CHP Nazilli İlçe Başkanı Atilla Talay, “Nazilli Belediyesi iyi yönetilmiyor. Nazilli böyle bir yönetimi hak etmiyor. Nazilli Belediyesi ehil olmayan eller teslim edilmiş durumda. Bunun en önemli göstergesi; Belediye Meclis toplantılarıdır. Belediye Meclis Toplantıları ne yazık ki koskoca Nazillimize hiç yakışmıyor. Tamamen siyasi kaygılarla, kişilere özel değişiklikler yapılıyor. İmar komisyonu gibi en önemli komisyona inşaat mühendisi, mimar üyeler dururken tüm eleştirilere rağmen imarla ilişkisi olamayan üyeler seçiliyor. Tüm bu eleştirilerimizi gerek Belediye Meclis toplantılarında, gerekse basın açıklamalarımızla dile getirmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki kaybeden; Nazilli oluyor” diye konuştu.
CHP Nazilli İlçe Teşkilatı olarak belediyede çalışan memurların sözleşmeyle bile olsa maaş artışından yararlanmasını desteklediklerine değinen Talay, şunları söyledi: “Yapılan bu artışların yetersiz olduğunu, çalışanların daha yüksek artışlar hak ettiğine inanıyoruz. Belediye çalışanlarının rahat ve huzuru kentin rahat ve huzuruna yansıyacaktır. Ramazana ayı nedeniyle Nazilli Belediyesi bir dizi etkinlik düzenliyor. Sosyal etkinliklere kimsenin karşı çıktığı yok, sosyal etkinlik mutlaka olmalı ama Sayın Başkan kendi kafasına göre Hacivat Karagöz oynattırmayı, birkaç sanatçıyı getirip onlara şarkı türkü söyletmeyi sosyal etkinlik yapmak zannediyorsa yanılıyor. Sayın Başkan; Nazilli Avrupai bir kenttir. Bu panayır anlayışından kurtulmamız gerekir. Nazilli"nin sağa sola savrulacak yüz binlerce YTL"si yoktur. Bu kent size emanet edilmiştir. Bu kentin tek kör kuruşunun hesabını sormak bizlerin onu en iyi biçimde kullanmak da sizin görevinizdir”