Nazilli Belediyesi tarafından Ahmet Şensan Kültür Merkezinde düzenlenen İftar yemeğine, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, İl Genel Meclisi Üyeleri, Meclis Üyeleri, Resmi Kurum Müdürleri, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, MHP Nazilli İlçe yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Ülkü Ocakları, Türk-Eğitim-Sen Yönetimi, Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Kuvayi Milliye Derneği, Engelliler Derneği, Muhtarlar, Belediye Başkan Yardımcıları ve basın mensupları katıldı.

YEMEĞE YOĞUN KATILIM

İftar yemeğine beklenenin üstünde katılım geçekleşirken ortalama 600 kişiden fazla davetliye yemek verildi. Şaban Usta ve 10 kişilik mutfak ekibiyle hazırlanan iftar yemeğini 30 kişi servis yaptı. Katılımın ve kaynaşmanın yoğun yaşandığı iftar yemeğinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık, misafirlerini kapıda karşılayıp masaları tek tek dolaşarak her konukla ilgilendi. İftar yemeği sırasında Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula iftar duası ve sofra duasını okudu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik bilincinin yinelendiği bir ay olduğunu vurgulayarak katılan her kese teşekkür etti. Ramazan sofralarının, birlik ve beraberlik anlamına geldiğini ifade eden Alıcık, “Bolluğun, bereketin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay, birlik ve beraberlik ayıdır. Dargınlar barışacak, zenginler ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak ve onların sofralarına konuk olacak. Ramazan sofralarımız, sadece ihtiyaç sahipleri için değil, bir ve beraber olmak isteyen herkes içindir” dedi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen yemeğin ardından Başkan Alıcık tüm misafirlerini kapıda uğurlayarak Mübarek Ramazan Aylarını kutladı.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png