Nazilli Belediyespor maçı 1-0 kaybetti.

Yapılan açıklamada kampa katılan tüm oyuncuların forma giyme fırsatı bulduğu belirtildi. Siyah-beyazlılar, grubunda 21 puanla 9. sırada bulunan Fethiyespor karşısından etkili bir oyun sergilemesine rağmen , 62. dakikada Fethiyesporlu Cenk"in kaydettiği golle Antalya kampında oynadığı ikinci hazırlık maçından mağlup ayrıldı.

Maçın ilk yarısında Kurtuluş, Ramazan, Erhan, Celal, Bora, Samet, M.Ersavaş, Mustafa Acar, Kayhan, Zafer ve Ali Kafadar 11"i ile çıkan Nazilli Belediyespor ikinci yarıya Hakan, Lider, Erdinç, Hüseyin, Bora(İbrahim), Kenan, Feyyaz, Hakan, Fatih Özer(Muzaffer), Muğdat ve Fatih Üge ile çıktı. İki takımında birçok gol pozisyonuna girdiği maçta Nazilli Belediyesporlu Muzaffer 90+2"de penaltı kaçırdı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler yaptığı açıklamada; “İkinci hazırlık maçında da iyi oynayan takım bizdik. Fakat golü onlar attı. Ayrıca 90+2"de Muzaffer ile penaltı kaçırdık.

Futbolcularımızın hepsi iyi mücadele etti. İyi mücadele bizi sevindirdi. Kampımız,güzel ve yararlı geçiyor. Nazilli Belediyespor"a yakışanı yapmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

2. Lig ekipleriyle yaptığı hazırlık maçları ile lige hazırlanan Nazilli Belediyespor, 12 Ocak Çarşamba Antalya Arcadia Tesislerinde saat 15.00"de 2. lig Kırmızı grup takımlarından Ş.Urfaspor ile 3. ve son hazırlık maçını oynayarak kampı tamamlayacak.

Ara transferde Balıkesirspor"dan Samet, Turgutluspor"dan Bora, Vanspor"dan Zafer Çil ve Ünyespor"dan Hakan"ı renklerine bağlayan Nazilli Belediyespor, kampa 2 gün önce katılan ve sezon sonuna kadar renklerine bağladığı Muğdat Çelik"i de dünkü maç kadrosuna aldı.