Nazilli ve çevresindeki ilköğretim okullarında 1998-1999 doğumlu çocuklardan oluşan 15"er dakikadan 2 yarı şeklinde oynanan maçlar 15 gün sürdü. 15 takımın katıldığı kaymakamlık futbol turnuvasında bugün yapılan final maçlarında Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 3 – Cumhuriyet İlköğretim Okulu 1, Turan İlköğretim Okulu 7 – Sümer İlköğretim Okulu 0 şeklinde maçlar sonuçlandı. İlk 3"e giren takımın bir üst gruba yükseldikleri belirtildi. Üst grupta da başarılı oldukları taktirde Aydın Finallerine gidecekleri belirtildi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, “Kaymakamlık Kupası adı altında Esat Ergüler spor tesislerinde düzenlediğimiz turnuvaya ilçemizde ve köylerimizde bulunan 15 okulumuz katıldı. 15 gün boyunca devam eden turnuva sonunda Cumhuriyet İlk Öğretim okulumuz ile Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okullarımızın futbol takımları final oynadılar. Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulumuz Cumhuriyet İlköğretim okulumuzu 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Tüm takımlarımızın oyuncuları centilmence mücadele ettiler. Ben dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm takımlarımızın oyuncularını kutluyorum. Çok güzel bir ortamda hem spor yaptınız, hem de birbirinizle kaynaşma imkanı buldunuz. Ulu Önder Atatürk"ün de dediği gibi "Ben Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözünden yola çıkarak göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Oynanan maçlar sonunda ilk üçe giren takımlara kupasını Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve Şube Müdürü Sezai Selçuk ile birlikte dereceye giren okulların kupalarını verdiler./iha