Bilindiği gibi; Nazilli Hürriyet Caddesi"ndeki bir fotoğraf stüdyosunda meydana gelen silahlı kavga, işyerine gelen S.B. (19), işyerinde çalışan Ahmet Parmaksız"ı (38) başına 2 el ateş ederek öldürmüştü. Olay anında müşteri olarak işyerinde bulunan ve kavgayı ayırmak isteyen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği"nde sivil memur olarak görev yapan İshak Gün (43) göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı. Önce Nazilli Devlet Hastanesi"ne daha sonrada Pamukkale Üniversitesi"ne sevk edilen Gün, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah karşı hayatını kaybetmişti.
Cenazesi bugün öğle saatlerinde Denizli"den Nazilli"ye getirilen İshak Gün için Merkez Koca Camii"de İkindi Namazına müteakip cenaze töreni düzenledi. Törene Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, emniyet mensupları, Gün"ün yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gün"ün cenazesi kılınan Cenaze Namazı"nın ardından Eğriboyun Mezarlığı"nda toprağa verildi.
Evli ve 3 çocuk sahibi olan İshak Gün"ün 15 yıllık memur olduğu ve 7 seneden bu yana Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü"nde görevli olduğu öğrenildi.
Öte yandan; silahlı kavga olayında hayatını kaybeden Ahmet Parmaksız içinde bugün Nazilli Hayırsevenler Camii"nde bir cenaze töreni düzenledi. Yakınları ve vatandaşların katıldığı törenin ardından Parmaksız"ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI
Nazilli"de dün meydana gelen ve 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgaya adı karışan ve olayın ardından cinayet silahı ile birlikte Hürriyet Polis Merkezi"ne teslim olan S.B. ise İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği"ndeki sorgusunun ardından bugün sabah saatlerinde Nazilli Adliyesi"ne sevk edildi. Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanan S.B., Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi"ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.