Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli İlçe Başkanı Süleyman Bülbül, “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile iktidar olacağız” dedi.
CHP İlçe Başkanı Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri, CHP"deki değişim ve yeniden yapılanma anlayışının doğal bir sonucu olan bu gerginliklerin sona erip, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"na destek verilmesi gerektiğini belirtti.
CHP Nazilli İlçe Yönetiminin ve Nazillili partililerin Genel Merkezde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade eden Bülbül, “Genel Merkezimizde yaşanan gelişmeleri yakından izliyoruz. Bu süreçte yaşanan olayların CHP"de değişim ve yeniden yapılanma anlayışının doğal bir sonucu olduğunu düşünüyoruz. Ancak bu süreç kısa süreli ve geçicidir. CHP Değişim ve Yeniden yapılanma anlayışı ile birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde iktidara gelecektir. Nazilli Kadın Kolları Yönetimi ve Nazilli Gençlik Kolları Yönetimi ile tüm Nazilli İlçe Örgütü olarak bütün yüreğimizle iktidara geleceğimiz günlerin yakın olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.