Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesinde gerçekleşen araç tanıtımına Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar’da katıldı.
Şantiyede çalışan temizlik işçilerine 150 bin nüfusa yaklaşan şehrimizdeki temizlik işleri yükünü sizler çekiyorsunuz diyen Başkan Alıcık; “Şehrimizin nüfusu neredeyse 150 bine yaklaştı. Gece, gündüz demeden şehrimizin temizliği için çalışıyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizlerden çalışmalarınız sırasında herkese örnek olmanızı istiyorum. Örneğin işte çalıştığınız kıyafetlerle mesai saatleri sonrasında kahvehanelerde dinlenmek amaçlı da olsa oturmayın. Çünkü dışarıda ki vatandaşımız mesai saatinizin bittiğini bilmez ve boş vakit geçirdiğinizi düşünür. Bu konularda hassas olmanızı istiyorum” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Temizlik İşleri Müdürlüğü araç parkını güçlendiren 3 adet çöp kamyonunun Devlet Malzeme Ofisi’nden 82’şer bin TL’ye satın alındığını söyleyerek, “Nazilli için temizliğe önem veriyoruz. Şu anda kentin çeşitli bölgelerinde 7 binin üzerinde çöp konteyneri var. Bununla beraber kentin yollarını, kaldırımlarını temizliyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ama vatandaşlarımızdan da temizlik konusunda duyarlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.