TFF 3. Lig 2. Gurup müsabakalarında Torbalıspor"u evinde ağırlayan Nazilli Belediyespor, konuk ekibi zorlanmadan geçti. İlk yarısı 0-0 geçen maçın golleri 2. yarıda geldi. İlk haftaya yenilgi ile başlayan Nazilli Belediyespor, taraftarı önünde konuk takım Torbalıspor"a gol yağdırdı.
İlk yarıda hızlı tempoyla süren karşılaşmada Nazilli Belediyesporlu futolcular Torbalıspor takımının kale direğini isabet ettirdikleri 5-6 şuttan sonra kendileri ile birlikte seyirciyide kahrettiler. Şansız geçen ilk yarının ardından tekrar hızlı bir tempoyla başlayan 2. yarıda ise gülen taraf Nazilli Belediyespor oldu. 53. dakikada sağdan ceza alanına giren Serdar, topu tecrübeli golcü baha"nın önüne bıraktı. Baha"nın sert şutu ağları buldu. 1-0 55. dakikada Muğlaspor"dan transfer edilen Yüksel, önüne aldığı topu ceza alanına gelen Nizamettin"in kafasına ortaladı. Nizmettin topu iyi değerlendirerek takımının 2. golünü kaydetti.
Kontrataklarını sürdüren ev sahibi ekipten Baha"nı yerine 2 dakika önce oyuna giren Onur, orta sahadan aldığı topu sürerek Torbalıspor kalecisine 30 metreden ser bir şut attı. Kaleci Caner, topa dokunamadı ve 3. gol geldi. Karşılaşma Nazilli Belediyespor"un atakları ile sürerken maçın son dakikalarında skor 3-0 bitecek derken konuk ekibin golü geldi. Serkan"ın ortasını direk dibinde bekleyen M.Agah gole çevirdi ve karşılaşma Nazilli Belediyespor"un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.