Nazilli Belediyespor bir yandan futbolcu seçmelerinde sporcu ararken, dış transferde de son olarak sol açıkta oynayan Ahmet Faruk Alataş (24) ve orta saha oyuncusu Mehmet Samet Akbaba (26) ile prensipte anlaşarak 2 yıllık sözleşmeye imza attırdı. A. Faruk Alataş"ın daha önce Denizlispor-Buca ve M.Kemalpaşa spor da oynadığı, M. Samet Akbaba"nın ise Samsunspor-İstanbulspor ve Atınordu da oynadığı öğrenildi.
Bu yıl ligin çok zorlu geçeceğini, hedeflerinin mutlaka 2. Lig'e yükselmek olduğunu anlatan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, “2. Lige yükselmek için takımımızda eksik gördüğümüz bölgelerde çalışmalarımız sonucu Hem Mehmet Samet Sakarya, hem de Ahmet Faruk Alataş takımda görmek istediğimiz futbolculardı. Bu oyuncuları takımımıza kazandırarak hedefimize 1 adım daha yaklaştığımıza inanıyorum. Hocamıza ve yeni transferlerimize bu sezon başarılar diliyorum. Ayrıca transfer çalışmalarımızın devam etmekte olduğunu ve futbolcu seçmelerinde beğendiğimiz futbolcuları da takıma kazandırarak 3. Ligin en iyi takımı olacağına inanıyoruz” dedi.
Nazilli Belediyespor"un yeni transferi Samet Akbaba da, ''Böyle bir kulübe geldiğim için de ayrıca çok mutluyum. Nazilli Belediyespor'un başarısı için çalışacağım'' diye konuştu.