önceki gün 3 futbolcuyla anlaşan kulüp, dün de santrafor Göksel Yaman (27) ile sözleşme imzaladı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın makam odasında düzenlenen imza törenine Belediye Meclis üyesi Ziya Aksüt, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler ve Kulüp Menejeri Orhan İbiş katıldı.
Yaş sınırlaması getirilen 3.Ligde kontenjan olarak kullanmak istedikleri tecrübeli futbolcu Göksel Yaman (27) ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Engin Topçu yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla çalışmalarımıza devam ettiğimizi her zaman belirttik. Bizim tek bir hedefimiz var o da takımımızı şampiyon yaparak 2. lige çıkarmaktır. Hocamızın isteğine ve bu hedefimiz doğrultusunda takımımıza fayda sağlayacak futbolcular transfer etmeye çalışıyoruz. Bugünde 1. lig takımlarında top koşturmuş olan Göksel Yaman ile sözleşme imzaladık. Kendisinin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Çalışmalarımıza bundan sonrada tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.
Nazilli Belediyespor gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Göksel Yaman; “Hedefleri büyük olan bir camiaya geldiğimi bilincindeyim. Buraya bu hedefleri bilerek geldim. Başarılı olacağıma inanıyorum. Siyah Beyazlı forma altında bu sezon birçok gole imza atarak takımımın iyi yerlere gelmesini sağlayacağıma inanıyorum. Bu sezon en az 20 gol atacağım” diye konuştu.