3. Lig 2. Gurup takımlarından olan Nazilli Belediyespor dün sürpriz bir istifa ile başkanlık görevini bırakan Erol Sezgin"in ardından arayışa girdi. Başkanlık için üç isim öne çıkarken bu akşam yapılacak olan olağanüstü yönetim kurulu toplantısından sonuç çıkması bekleniyor.
Oynadığı 8 lig maçında sahasında sadece 1 galibiyet alabilen Nazilli Belediyespor, topladığı 10 puanın 7"sini deplasmanlarda topladı.. Deplasmanda Kemalpaşa ve Aydınspor"u yenen ve Göztepe ile berabere kalan siyah beyazlılar sahasında sadece Torbalıspor"u mağlup etti. Dün istifa eden Kulüp Başkanı Erol Sezgin"den sonra yeni başkanını seçecek olan siyah beyazlı yönetimde başkanlık için Dr. Hilmi Volaka ile Ziya Aksüt"ün isimleri ön plana çıkarken 15 yıldır yönetimde görev alması nedeniyle Süleyman Kılıçarslan"ın da ismi başkan seçilebileceklerin arasında olduğu öğrenildi.
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Çakır “Yeni başkanı biz değil yönetim kurulumuz seçecek. Biz işimize bakıyoruz. Bandırmaspor karşısında aldığımız sürpriz mağlubiyeti unuttuk. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız İzmirspor"dan 3 puan alarak kendimizi taraftarlarımıza affettireceğiz” dedi.