Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, huzurevi sakinleriyle bir araya geldiği iftar yemeğinde, tüm Nazillileri, yaşlıları ziyaret etmeye çağırdı.

Nazilli Haluk Alıcık Huzur Evi Müdürü ve Huzurevi sakinlerinin kapıda karşıladığı Başkan Alıcık, huzurevindeki yaşlıların tek tek ellerini öperek Ramazan aylarını kutladı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kızlarıyla geldiği huzurevinde "Önümüzdeki yıllarda dünyanın karşılaşacağı en ciddi problem yaşlılık ve yalnızlık olacaktır. Yüzyılımızın en zalim kavramı da yaşlılık ve yalnızlıktır" dedi.

Başkan Alıcık kızları Melek Gökçen ve Begüm ile birlikte huzur evindeki yaşlıların ellerini öperek Ramazan Ayını kutladı. 53 yaşlının bulunduğu Huzurevinde sağlık durumlarından dolayı 10 kişinin oruç tutabildiği yaşlılarla orucunu açarak iftar yemeği yediler. Yemek sonrası Huzur evi sakinlerinden Mahmut Çekin sofra duası okudu. Huzurevi sakinleriyle iftar yemeği sonrasında kamelyada çay içerek sohbet eden Alıcık, yaşlılara

ihtiyaçlarını, hal ve hatırlarını sordu. Huzurevi salonunda oturma odasında ve yemekhanesinde klimalarının olmadığını ayrıca odalardan 4 tanesinin de televizyonu olmadığı özellikle yemek yerken yemekhanede sıcaktan dolayı çok rahatsız olduklarını ifade ederek, en kısa süreçte salon tipi klimaların huzurevine sağlanmasını isteyen yaşlılar, Başkan Haluk Alıcık'a her an dua ettiklerini belirttiler. Alıcık 4 adet televizyon ve 4 adet salon tipi klimanın Huzurevine en kısa süreçte sağlanacağını Huzurevini sadece yapıp bırakan belediye başkanı değil oranın ihtiyaçlarını, içinde yaşayan insanların ihtiyaçlarının da takipçisi olacaklarını söyledi.

İftar yemeğini huzurevi sakinleriyle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Haluk Alıcık "Bugün, yaşamın temel direkleri ve hayatın rehberi olan yaşlılarımızla olmak, iftarı onlarla idrak etmek istedim. Tüm varlıklı kişilerin ve kamu kurumlarının, iftar sofralarını, hasta, yaşlı ve yoksullarla paylaşmalarını isterim. Halkımız, ramazan ayı boyunca huzurevlerini ziyaret etsinler, bize Bereketli topraklar sunan, umutlarımızı açık tutan, geleceğimizi sağlayan yaşlılarımızla buluşsunlar" diye konuştu. 

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png