AK Parti’de Tacettin Pirinç’in istifasının ardından koltuğa oturacak isim arayışları devam ederken, ortaya müthiş bir iddia atıldı.

Nazilli'de Şevket Altınayar'ın yaptığı habere göre; AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nın çeşitli kurum ve kuruluşlara birikmiş 60 Bin TL’ye yakın borcu bulunuyor. Edinilen bilgiye göre, isminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak, Mart ayında yapılan seçimlerin ardından partinin çeşitli kurum, kuruluş ve esnafa yaklaşık 60 bin TL borcu olduğunu söyledi.

‘PARTİDE MUHATAP YOK’

İsminin açıklanmasını istemeyen bir başka kaynak ise şu açıklamalarda bulundu: “Yerel seçimlerin ardından doğal olarak partiye gelen-giden partili sayısı azaldı. Yönetim olmayınca eski ve biriken borçlar ödenemez duruma geldi. Hatta birkaç kez partinin elektriği kesilecekti. Alacaklarını tahsil için partiye gelenlere ‘bugün git, yarın gel’ deniliyor. Partide ki bu sıkıntı muhatap bulunamamasından kaynaklanıyor”

BAŞKAN BULUNAMAMASININ NEDENİ BORÇLAR MI?

Aylar geçmesine rağmen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı koltuğuna oturacak isim bulunamamasının nedeninin parti borçları olduğu ifade ediliyor. Yerel seçimlerin ardından İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve yönetim kurulu toplu istifa etmişlerdi. Parti Genel Merkezi tarafından boşalan koltuğa 3 Haziran’da Avukat Ferruh Kabalar atanmış, hazırladığı yönetim kurulu listesini onaylatan Kabalar, bir gün sonra da istifasını açıklamıştı. Kabalar’ın istifasının ardından partinin gençlik kolları başkanı Birkan Şen, ‘Göreve hazırım’mesajı vermişti. Ankara’ya parti merkezine giden Şen’in Nazilli’ye döndüğü öğrenildi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!