Nazilli Fatih Sultan Liseleri’nde düzenlenen sabah kahvaltısında Dernek Başkanı Ahmet Bağışlar ile Yönetim Kurulu Üyesi A. Fuat Durukan, Mehmet Uzdu ve Dernek üyesi Suphi Sertsu hazır bulundu. Dernek Başkanı Bağışlar, yıl boyunca dernek faaliyet ve etkinliklerinde kendilerine destek veren Başkan Alıcık, Müftü Sula ve basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluşarak sohbet etmek istediklerini söyledi. Yaklaşık 2 saat süren kahvaltıda uzun süre sohbet eden davetliler, Nazilli için yapılabilecek faaliyet ve etkinlikler hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

Kahvaltıda dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Nazilli’nin en sosyal derneklerinden olan NAMİMDER’in bir çok etkinliklerinden haberim oluyor. Yaptıkları etkinliklerde hem Nazilli’yi tanıtıyorlar hem de insanları mutlu ediyorlar. Yapacakları birçok etkinlikte birebir yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Müftü Sula ise; “Dernek yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Yıllardır geleneksel hale getirdikleri etkinliklerinin yanı sıra kutlu doğum haftası kutlamalarında da bizlere yardımcı oluyorlar. Bu tarz sosyal ve kültürel etkinlik yapan derneklerimizin artmasını temenni ediyorum. Bu sohbet kahvaltısını düzenleyerek bizleri bir araya getirdiği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png