Aydın Süper Amatör Futgol liginde 16 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve beraberliği dahi olmayan Aydın Belediyespor"un namağlup unvanına Kuşadası Gençlikspor son verdi.
Kuşadası Özer Türk Stadyumu"nda yapılan maçın ilk yarısında ev sahibi Kuşadası Gençlikspor baskılı oyunla rakibinin üstüne giderken Aydın Belediyespor kontratak futbolu tercih etti. Zevkli mücadeleye sahne olan ancak gol pozisyonunun olmadığı ilk yarı golsüz sona erdi.
Kıran kırana geçen ikinci yarıda da takımlar gol pozisyonlarına girmekte zorlansa da 62. dakikada gelişen Kuşadası Gençlik atağında ceza alanında topla son buluşan Özgür yerden düzgün ve sert vurarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi, 1-0. Golden sonra Aydın Belediyespor beraberlik için yüklendi ancak Kuşadası Gençlik savunması dikkatli oyunuyla rakibine gol şansı vermedi. Bu galibiyetle Kuşadası Gençlik, Aydın Belediyespor"u 17. maçında yenerek liderin namağlup unvanına son verdi.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Kuşadası Gençlikspor futbolcuları galibiyeti sahada taraftarlarıyla ve soyunma odasında coşkuyla kutladı. Ligde aldıkları ilk mağlubiyeti hazmedemeyen Aydın Belediyespor"lu futbolcular ise hakem üçlüsüne saldırdı. Emniyet güçleri hakemleri korurken Aydın Belediyespor"lu futbolcular ve teknik heyet hakemleri tehdit ederek hakaretler savurdu.
Toplu sonuçlar: Kuşadası Gençlik-Aydın Belediye:1-0, Yıldızgücü-Yıldız Fener:1-1, Sağlıkspor-Söke Gençlik:2-1, İncirliova Belediye-Aydınspor:2-1, Sökespor-Çine Madranspor:0-4, Bozdoğan Belediye-İsabeyli Şırlan:1-0
Gelecek hafta: Aydınspor-Kuşadası Gençlik, Aydın Belediye-Sökespor, Yıldız Fener-Bozdoğan Belediye, Didim Belediye-İncirliova Belediye, Çine Madranspor-Yıldızgücü, İsabeyli Şırlan-Sağlıkspor -iha