Olay, Çarşamba günü saat 17:30 sıralarında ’03 Arabın Yeri’ isimli işyeri önünde meydana geldi. İşyeri sahibi Yalçın Çevikel, işyeri önünde beklediği sırada arkasından gelen Yılmaz A. isimli şahıs, hiçbir şey demeden Çevikel’in ayaklarına dört el ateş etti.

Olayın ardından kaçmaya çalışan Yılmaz A., silah seslerini duyup mekandan çıkan Yalçın Çevikel'in oğlu S.Ç. tarafından işyerinin 25 metre ilerisinde kol ve bacağından tabancayla vuruldu. Kol ve bacağından yaralanan Yılmaz A., yaralı halde olay yerinden kaçmayı başardı.

İki kişinin yaralandığı olayın ardından Yalçın Çevikel, 112 ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. 

Olay yerinden kaçan Yılmaz A., Özel Nazilli Referans Hastanesine giderek ateşli silah yaralanmasından dolayı tedavi olduğu sırada polis tarafından gözaltına alındı. Yılmaz A.’nın kim tarafından vurulduğu ilk etapta öğrenilemezken Nazilli İlçe Emniyet ekipleri yaptıkları çalışma ve güvenlik kameralarından yola çıkarak Yılmaz A.'yı vurduğunu söylemeyen S.Ç.’yi gözaltına alındı.

HASTANE BASMAYA GELDİLER

Yalçın Çevikel’in yakınlarının olayı duymasının ardından emniyet ekipleri, Yılmaz A.'nın tedavi gördüğü Özel Referans Hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir saldırı için önlem alan ekipler, şüphelendikleri 09 NV 875 plakalı otomobili durdurdu. Durumlarından şüphelenilen şahısların araçlarından indiği sırada tabancayı aracın altına attığını fark eden polis ekipleri araçtaki birahane işletmecisi Yalçın Çevikel'in kardeşi H.Ç. ile A.T. ve Y.Ş. isimli şahısları gözaltına aldı, otomobilin altına atılan ruhsatsız tabancaya da el koydu.

Arkadaşları tarafından Yılmaz A.'nın birahane işletmecisi Yalçın Çevikel’i nam yapmak için ayaklarından vurduğu iddia edildi. Yılmaz A.’nın sabah saatlerinde polis tarafından gözaltına alındığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi. Olay günü sabah saatlerinde Pınarbaşı Mahallesi'nde başka bir tabancayla sokak ortasında havaya ateş eden ve mahallelilerin ihbarı ile polis tarafından yapılan takip sonucu gözaltına alındığı ve sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ve ruhsatsız silahına da el konulduğu öğrenildi.

7 KİŞİDEN 5’İ TUTUKLANDI

Birahane önünde işletme sahibinin vurulmasının ardından Yılmaz A., K.A., S.Ç. ve İ.K., gelişen olaylarla birlikte H.Ç., A.T. ve Y.Ş. gözaltına alındı.

Olayla ilgili yapılan soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen 7 kişiden 5’i tutuklandı. Olaylarda şoförlük yapan İ.K. ile K.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yalçın Çevikel’i vuran Yılmaz A., Yılmaz A’yı vuran S.Ç. ile hastaneye giden H.Ç., A.T. ve Y.Ş. tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

20120608aw000122_02.jpg20120608aw000122_05.jpg        20120608aw000122_07.jpg