Kuşadası'na bağlı Davutlar Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Davutlar Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor.3 gün sürecek festivalin gece bölümünde Davutlar Stadyumu'nda ücretsiz halk konserleri gerçekleştirildi.
Ayşe Egesoy'un sunduğu konser programından önce mehter takımı muhteşem bir gösteri sundu ve ardından havai fişek gösterileri gerçekleştirildi. Aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal'ın da bulunduğu Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği halk konserinden önce festivale misafir olarak katılan Halil Ergün sahneye çıkarak şiir okudu ve izleyenlerden büyük alkış aldı.
Büyük ilgi gören ücretsiz halk konserleri bölümünde ise sahneye önce Popstar Alaturka birincisi Harun ve ardından da Kıvırcık Ali çıktı. Büyük ilgi gören Kıvırcık Ali'nin ardından sahne alan Nadide Sultan ise Davutlar Stadyumu'na dolduranları coşturdu. Ünlü sanatçıya büyük ilgi gösteren izleyiciler, hemen hemen tüm şarkılarında Nadide Sultan'a eşlik ederek, festivalin coşkusunu yaşadılar. Bir ara izleyenlerin coşkusuna ortak olan Davutlar belediye Başkanı Tuncay Uysal, izleyenlerle birlikte oyun oynadı
ve göbek attı.
Bu arada 3 gün sürecek olan Geleneksel 4. Davutlar Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali'ne yarın da çeşitli etkinlikler ve konserlerle devam edilecek. 12 Temmuz Cumartesi Duygu, Murat Başaran ve Niran Ünsal, 13 Temmuz Pazar gecesi ise Duygu, Lerzan Mutlu ve Volkan Konak Davutlar Stadı'nda ücretsiz halk konserleri verecek.