Son üç yıldır Makedonya"da düzenlenen St.Cyril and Methody –Bitola adlı yarışmada serbest dalda dünya birinciliğini kimseye kaptırmadı. Özel Muzaffer Ancın"ın gelenek haline getirdiği bu başarı Aydın"ın gururu oldu.
Makedonya"dan gönderilen Altın Palet ödülleri okulda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Yaklaşık 100 dünya ülkesinin katıldığı ve değişik kategorilerde yapılan yarışmalarda birinci olan Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu öğrencileri Nazlıcan Varışlı, Uğurcan Çine ve Tahsin Özyer"e ödülleri Okul Müdürü Bülent Alkın, Müdür Yardımcısı Seydali Ekici ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Serdar Yılmaz tarafından verildi.
Okul Müdürü Bülent Alkın, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Aydın"da 1994 yılından bu yana eğitim öğretim veren Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu olarak bilimden sanata, spordan edebiyata kadar her alanda Aydın ilini başarıyla temsil etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Alkın, “Başarımızın tesadüf olmadığını her alanda elde ettiğimiz birinciliklerle gösteriyoruz. 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencileri yetmişin üzerinde başarı elde etmiştir. Bunlardan birçoğu da ülke genelinde ve dünyada yapılan yarışmalar sonucu elde edilmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte okulumuza desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle velilerimizin başarımızda büyük fedakarlığı olduğunu biliyoruz.” dedi.