Olay, saat 19.30 sıralarında Uluönder Mahallesi Çalıkuşu Sokak"taki Çiçek Apartmanı"nda meydana geldi. 55 yaşındaki Nebahat Akfidan 3"üncü kattaki evinin oda penceresini açıp sandalyenin üzerine çıkarak pencereden atladı. Başının üstüne yere çakılan Akfidan kanlar içinde kalırken, komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ambulansında bulunan sağlık ekibinin yaptığı incelemede Nebahat Akfidan"ın ölmüş olduğu belirlendi. Akfidan"ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

3 YIL ÖNCE DE ATLAMIŞ
Komşuları, Nebahat Akifidan"ın 5-6 yıl önce eşinden ayrıldığını, yalnız yaşadığını ve semt sakinlerinin yardımı ile yaşamanı sürdürdüğünü belirtti. Nebahat Akfidan"ın televizyon kanallarında "Magic Necmi" adlı program yapan illüzyonist Necmi Yıldırım"ın annesi olduğunu söyleyen komşuları, “Nebahat hanım 3 yıl önce de 3"üncü kattaki evinin penceresinden bakarken belediye otobüsünden inen bir kişiyi uzun yıllar görmediği oğlu Necmi"ye benzetmişti ve "Necmi" diye seslenerek pencereden atlamıştı. Bacaklarından yaralanan Nebahat Akfidan uzun süre hastanede tedavi görmüş ve bir bacağına platin takılmıştı” dediler. Komşuları, ayrıldığı eşinin Nebahat Akfidan"ın sürekli dövdüğünü de öne sürdü.

ANNESİNE 28 YIL SONRA KAVUŞMUŞTU
İllüzyonist Necmi Yıldırım"ın 2007 yılında 28 yıldır görmediği annesi Nebahat Akfidan"ı canlı yayınlanan bir televizyon programında gördüğü belirtildi. Necmi Yıldırım programda kendisinin bebekken halasına bırakıldığı, 15 yaşındayken ailesini bulmak için evden kaçtığını, bir otobüsün bagajında saklandığını, tinercilerle arkadaşlık ettiğini anlatmıştı

Milliyet