Telefona çıkan polis, eşinin ölüm haberini verince şoke olan ve hemen kaza yerine koşan Seçil Gürgen, cesedine sarılarak sinir krizleri geçirdi. Eşinin cansız bedenine sarılan Gürgen, eşinin ayağında "Babalar Günü" için çocuklarıyla aldıkları ayakkabıları görünce adeta yıkıldı...

Merkez Osmangazi İlçesi Atıcılar Mahallesi"nde oturan Hüseyin Gürgen, dün akşama doğru kaynakçı olarak çalıştığı fabrikada gece vardiyasına gitmek üzere 16 KB 488 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Hüseyin Gürgen gitmeden önce de birkaç gündür hasta olan ve yakın semtte oturan kayınvalidesinin evinde olan eşi Secil'i arayıp, “Ben gidiyorum, siz de eve gelin” dedi.

Yolda birkaç yere uğradıktan sonra saat 18.00 sıralarında Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi"ndeki işyerine yaklaşan Hüseyin Gürgen, Küçükbalıklı Mahallesi Doğu Atıksu Arıtma Tesisleri önüne şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Halime Hazar yönetimindeki 16 J 4773 plakalı otomobil ile çarpıştı. Gürgen, kontrolünden çıkıp duvara çarpan otomobilde yaşamını yitirdi.

Tam o sırada annesinin evinden kendi evine dönen Seçil Gürgen, gelidiğini haber vermek için eşi Hüseyin'i cep telefonundan aradı. Kaza yerinde ölen sürücünün kimliğini ve adresini araştıran polisler çalan telefonunun sesini duydu. Telefonu açan polis memuru, eşinin kazada öldüğünü söyledi.

Bu haberle şoke olan Seçil Gürgen hemen polislerin söylediği kaza yerine koşup geldi ve eşinin cesedini görünce sinir krizleri geçirdi. Etrafta toplanan kalabalığı yarıp geçerek eşinin cansız bedenine sarılan Seçil Gürgen, ayağında birkaç gün önce "Babalar Günü" için çocuklarıyla birlikte aldığı ayakkabıları görünce “Hüseyinim ayakkabıyı babalar gününde, bizimle mutlu günlerde giymen için aldık. Bizi bırakıp gittin. Babalar gününde çocuklarımıza artık "Babasızsınız" nasıl diyeceğim. Hadi kalk elimi tut, evimize yuvamıza gidelim” diyerek gözyaşı döktü.

Çevredekiler ve gelen diğer yakınları tarafından kaza yerinden güçlükle uzaklaştırılan Seçilm Gürgen'e sakinleştirici iğne yapıldı.

Ölen Hüseyin Gürgen'in cesedi otopsi için morga kaldırılırken, kazada ayağı kırılan ve hastaneye kaldırılan diğer aracın sürücüsü Halime Hazar hakkında dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu ölüme neden olduğu suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. DHA