İngiliz Sunday Times gazetesine röportaj veren Monica Bellucci, oyuncu eşi Vincent Cassel'le 11 yıldır sürdürdüğü evliliklerinin sırrını 'birbirlerine hesap sormamak' olarak açıkladı.

46 yaşındaki oyuncu "Bir evlilikte karşılıklı saygı ve sevgi, sadakatten çok daha önemlidir. İnsan olarak bana değer vermesi ve ona ihtiyacım olduğunda yanımda olacağını bilmem benim için cinsellikten çok daha önemli. Sonuçta bir film projesi için iki aylığına uzakta olursam, onun yanında değilsem, kiminle birlikte olduğuna nasıl karışabilirim ki? Sormam bile, çünkü ayıp olur. Aynı saygıyı bana da göstermesini beklerim" dedi.

RUHEN SADIK OLSUN
Röportajı yapan Eleanor Mills'in "Nasıl yani, aldatılsanız sinirlenmez misiniz?" sorusuna gülerek cevap veren İtalyan yıldız "Önemli olan ruhen sadık olmak. Gidip de 'Ben yokken neler yaptın bakalım?' demem. Ama beni başkalarına tercih ettiğini bilmem daha önemlidir" sözleriyle şaşırttı.

Eşiyle seksi bir çift oluşturduklarını söyleyen oyuncu, "Beni dünyanın en seksi kadını olarak seçmeleri anlamsız, seksapel insanın özündedir. Vincent seksi ama normal biri değil. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onu öldürmek istiyorum" cümleleriyle aşklarını anlattı.

MANTIK DEĞİL AŞK EVLİLİĞİ
Yıldız, İtalyan düşünce yapısının hâlâ maço olduğunu söyleyerek "Aslında hukuk okumak istiyordum ama o kadar çok modellik teklifi geldi ki, dayanamadım. Bir an önce ekonomik özgürlüğümü kazanmak istiyordum. Hayatım boyunca kimse elime kredi kartını tutuşturmadı. Bu da bana istediğim eşi seçebilme gücünü verdi. Mantık değil, aşk evliliği yapabildim" dedi.