Galatasaray, Çek golcüsü Milan Baros'un tekrar ameliyat olması sonrasında forvet arayışları hızlandırdı. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, dün sabah Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya geldi. Sercan'ı kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar veren Adnan Sezgin, İbrahim Yazıcı'yı ikna etmek için fiyat yükseltti. Sezgin'in Yazıcı'ya, “Sercan genç ve gelecek vadediyor. Biz kendisini kadromuza katmak için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Siz Sercan'ı bize verin, biz de karşılığında size 4.5 milyon euro artı Aydın, Emre Güngör ve Serkan Kurtuluş'u bonservisi ile verelim' teklifini yaptığı öğrenildi.

TRANSFERİNDEN %30 VERELİM

Sezgin'in, bu teklifin yanı sıra, “Sercan'ın yaşı çok genç. 2 senede Rijkaard'ın elinde bir yıldız haline gelir, Avrupa'da Arda gibi vitrin yapar. Kontrata bir madde koyalım ve Sercan'ın Avrupa'ya transferi durumunda size %30 pay verelim' dediği kaydedildi. Baros'un ameliyat olması sonrasında forvette Nonda'nın yalnız kalması nedeniyle teknik direktör Rijkaard'ın da genç yıldızın transferini çok istediği belirtildi.

Rijkaard: Gücümüzü herkese gösterelim

G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, takım ile İstanbul'a döndükten sonra bütün futbolcularını Florya'da toplantı yaptı. Hollandalı çalıştırıcı, “İlk devre iyi bir performans sergilememizin yanı sıra gereksiz puanlar da kaybettik. Bu geçen ilk devreyi birbirimizi tanıma ve kaynaşma dönemi olarak adlandırıyorum. Ama ikinci devre hepimiz için çok farklı olmalı. Camiamızın bizden beklentileri çok büyük. Üç kulvarda da şampiyon olabilecek kaliteye ve kadroya sahibiz. Bu devrede birbirimize öyle bir kenetlenelim ki, herkes gerçek Galatasaray'ı görsün' dedi./yeni şafak