Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, düzenlediği basın toplantısında Ağaçlı köyünde yaşanan olayları değerlendirirken herkesi sükunete davet etti.
Düzenlediği basın toplantısında Söke’ye bağlı Ağaçlı Köyü’nde BDP konvoyu ile Ağaçlı Köyü halkı arasında yaşanan olayların kendilerini çok üzdüğünü dile getiren Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, ülke genelinde benzer olayların artmakta olduğunu, bu kişilerin bazı çevrelerden güç aldıklarını ifade etti. İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; “BDP’nin arkasında duranlar seçimlerde pet su dağıttı diye Adana Belediye Başkanı’nı da açığa aldılar” dedi.
Ağaçlı Köyü’nde maddi zararın büyük olduğunu, devletin milletin yaralarını saracağını umduklarını ifade eden Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; “Ağaçlı’da Türk Bayrağına yapılan saldırılar üzüntümüzü daha da arttırmıştır. Olayları çıkaran şahıslar unutmasınlar ki Türk Milleti hiçbir zaman korkmamıştır, korkmayacaktır. Türk Milleti Osmanlı’dan bu yana destanlar yazmıştır, yazmaya da devam edecektir. Herkesi sükunete davet ediyorum. Allah göstermesin, Türk Milleti’nin ayranı bir kabarmaya görsün” diye konuştu.