Eğitim Bir Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mili Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek"i makamında ziyaret etti. Ziyaret vesileyle Aydın'ınn eğitim sorunları Müsteşar Esengül Civelek'e iletildi.
MEB Müsteşarı Esengül Civelek, eğitim sorunlarını çözmede büyük gayret sarf ettiklerini eğitim sisteminin sorunlarını çözme anlamında önemli reform ve devrim niteliğinde çalışmalar yaptığını belirterek, hedeflerinin sorunların en aza indirgenmiş bir eğitim sistemi olduğunu söyledi. Civelek;“Aydın"a şahsi olarak ayrı bir ilgi duyuyorum. Aydın"ın eğitim-öğretim seviyesinin yüksek olmasından memnuniyet duyuyorum. Bu anlamda çözebileceğim talepler bana ulaştırılacak olursa alakadar olabilirim” dedi.
Süleyman Alkoç, Sayın Müsteşarın kendilerine gösterdiği bu sıcak alaka ve kabulden dolayı teşekkür ederek, eğitim camiası olarak eğitimin kalitesini ve seviyesini yükseltmek, eğitim sorunlarını çözmek konusunda Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarımızın duyarlı olduğunu görmekten memnun duyduğunu ifade etti. Ayrıca sendika olarak 18. Milli Eğitim Şurası"nda alınan tavsiye kararlarının mümkün olduğunca ve en kısa zamanda hayata geçirilmesini istediklerini ve kamu çalışanları adına bunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.