55 üyeden 47’sinin katıldığı ve kendisi de bir Kuyumcu olan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç’in divan başkanlığını yaptığı 13. Genel Kurulda açık oylama ile tek liste halindeki Mustafa Şen’in listesi oybirliği ile seçildi.
Son derece başarılı bir üç yıl geçirdiklerini ifade eden Şen “2008 yılındaki genel kurulda başkan olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla ilçemiz kuyumcu esnafını marka haline getirdik. Yapılan çalışmalarla esnafımızın güvenliğinin sağlanmasından haksız rekabete, düşük ayarlı altın ve gümüşlerin satılıp alınmamasına, kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem verdik. Bu da Nazillili kuyumcuların ismini markalaştırdı. İlçemizde tüm büyük markaların ürünleri satılır hale geldi. Kalitemizi daha da artırmak için yönetim kurulu arkadaşlarımız Tayfun Gülcü, İbrahim Önal, Serdar Çakmak, Ali Turhan, Mustafa Galip Şahin ve Ali Köseoğlu ile birlikte yine var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulun ardından dayanışma yemeğine geçildi. Yemek sırasında söz alan derneğin en yeni üyesi Mustafa Öçalan, genel kurulun güzel geçtiğini ve dernek içi arkadaşlığın çok iyi olduğunu ifade ederek; “2,5 ay önce işyerimi açarak derneğe üye olmaktan dolayı çok mutluyum. Kuyumcuların birlik, beraberlik ve arkadaşlık içinde olmaları sayesinde Nazilli’de güzel ve kaliteli hizmet sunulduğuna inanıyorum. Bu hizmeti sağlayan tüm kuyumcu ve sarraf arkadaşlarıma hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.