Sultanhisar'da muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluşan Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydınpost'a konuştu.

Rakibini sert dille eleştirden Mustafa Savaş, "Millet sabırsızlıkla 31 Mart'ı bekliyor. Çünkü hesap soracaklar" dedi.

Ak Partili Mustafa Savaş, "Bilbordlara harcanan parayı başka hizmet kalemlerine harcayabilirlerdi. Ama yapmadılar. Biz kentimize, bayrağımıza, ülkemize aşığız. Ama hanımefendi kendine aşık. Her yerde kendi fotoğrafları var" diye konuştu.

BELEDİYE İŞTİRAKLARI NE YAPMIŞ AÇIKLAYACAĞIZ

Mustafa Savaş, "Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerindeki bilanço hareketlerini açıklayacağız. Nereye ne harcanmış, kimlere harcanmış bu hususları kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

SU FATURASI POLEMİĞİ
Özlem Çerçioğlu'nun Hükümet belediyelere elektriği bedava versin talebini "ucuz" bulduğunu söyleyen Mustafa Savaş, "Sarıçay'ı niye yapmadınız? Ama biz Söke, Kuşadası ve Didim'imn kaliteli su içmesini sağlayacağız. Devlet desteğiyle bunu başaracağız" dedi.

HİZMETLER ENGELLENDİ Mİ?
Savaş ayrıca, "Biz hizmet etmek içimn yola çıktık. CHP'li ve MHP'li ilçe belediye başkanları aramış ve problemlerini çözümü için yardımcı olmuşuzdur. Ama Sayın Çerçioğlu bir kez bile aramamıştır" şeklinde konuştu.

OTOBÜSTEN HAYIRLI İŞLER DİLEMEYECEĞİZ
Aydın'ı nasıl yöneteceğimizi açıklayacağız. Aydın'da doğan çocuklarımızın Aydın'da karnının doyması için projeleri kurgulamamız gerekiyor. Biz gönüllere gireceğiz, yapacağımız işleri anlatacağız. Büyükşehir belediyesinin elindeki imkanlarla bizim mücadele etmemiz mümkün mü? Biz sokak sokak, kapı kapı çalışarak projelerimizi anlatacağız. Biz otobüs içerisine böyle hayırlı işler diyerek değil, bizzt dükkan dükkan vatandaşa giderek onlarla dertleşerek anlatacağız. Hayırlı işler Mehmet bey, iyi günler Hasan bey diyerek değil. Vatandaşlara dokunarak paylaşacağız" dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!