AYDINPOST HABER SERVİSİ/Elvan Çetin-Esnafla biraraya gelerek, 'hayırlı işler' temennisinde bulunan AK Parti adayı Mustafa Savaş, Nazilli ziyaretinde öğle yemeğini de AK Partili Milletvekili Ahmet Ertürk'ün başkanlığını yaptığı Ör-Koop'ta yeme fırsatı buldu.

Ör-Koop'ta yeni atılımlarından söz eden Ahmet Ertürk'ten bilgi alan AK Partili Mustafa Savaş, daha sonra tesislerden ayrılarak Nazilli esnafını dolaşmaya devam etti.
 
Nazillilerin AK Parti'ye verecekleri destekle de hem Aydın'da hem de Türkiye'de yüksek bir oy oranıyla tek başına iktidar olacaklarını inandığını belirten Mustafa Savaş, "Esnafımız bugüne kadar hep istikrardan yana oldu. Şimdi de yine yanımızda olacaktır. Buna tüm samimiyetimle inanıyorum. AK Parti Hükümeti özellikle vergi borçlarını yapılandırılmasıyla ilgili olarak bir kez daha esnafın yanında olduğunu göstermiştir. Yeni dönemde daha güçlü ekonomi politikalarıyla esnafımıza desteklemeler devam ettirilecektir. Bizler de küçük esnaf ve kobilerin hizmetinde olacağız. Her zaman çalışmalarına gerekli katkıları sağlayacağız" diye konuştu.
 
08.20110526151218.jpg
10.20110526151344.jpg